Det är inte konstigt att det finns flera män som är intresserade av fotboll



Om jag hade haft en magisk lampa med tre önskningar, hade min första önskning varit att Aftonbladet utbildade alla sina reportrar i genuspedagogik och i allmänt hyfs. Det är liksom inte snyggt att förvränga allting vad folk säger för att sälja lösnummer.

Varför? För att det blir så jävla dålig stämning.

Arne Hegerfors har uttalat sig olyckligt om kvinnor och fotboll och genast ska Aftonbladet lägga sig i. Visst, uttalandet av Hegerfors är inte smidigt. Men det är kanske inte så smart av Aftonbladet att lägga upp polls där folk på riktigt får svara på frågan "Är fotboll för komplicerat för kvinnor".

Varför? För att svaret på frågan är självklart nej. DÄREMOT, är det inte konstigt att det finns flera män som är intresserade av fotboll eftersom det ofta är en del av uppväxten. Kvinnor får ta tag i det intresset själva and let's face it, det händer inte så ofta om man inte blir infösad i det. Så nu sitter folk och röstar ihärdigt på att fotboll är för komplicerat för den kvinnliga reptilhjärnan som bara bryr sig om återfuktad hud och storleken på titsen.

Kommentarer
Postat av: Stina

Fy fan vad sämst Aftonbladet är. Och Hegerfors har typiska gamlingåsikter, jag blir så trött på gamla människor ibland...

2011-08-29 @ 19:39:10
URL: http://obsessivecuteness.blogg.se/
Postat av: sanne

Fast alla som går i skolan spelar någon gång fotboll. Vilket inte kan sägas om hockey - som Hegerfors anser att fler tjejer tittar på.

2011-08-30 @ 15:31:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0