Det är inte konstigt att det finns flera män som är intresserade av fotboll



Om jag hade haft en magisk lampa med tre önskningar, hade min första önskning varit att Aftonbladet utbildade alla sina reportrar i genuspedagogik och i allmänt hyfs. Det är liksom inte snyggt att förvränga allting vad folk säger för att sälja lösnummer.

Varför? För att det blir så jävla dålig stämning.

Arne Hegerfors har uttalat sig olyckligt om kvinnor och fotboll och genast ska Aftonbladet lägga sig i. Visst, uttalandet av Hegerfors är inte smidigt. Men det är kanske inte så smart av Aftonbladet att lägga upp polls där folk på riktigt får svara på frågan "Är fotboll för komplicerat för kvinnor".

Varför? För att svaret på frågan är självklart nej. DÄREMOT, är det inte konstigt att det finns flera män som är intresserade av fotboll eftersom det ofta är en del av uppväxten. Kvinnor får ta tag i det intresset själva and let's face it, det händer inte så ofta om man inte blir infösad i det. Så nu sitter folk och röstar ihärdigt på att fotboll är för komplicerat för den kvinnliga reptilhjärnan som bara bryr sig om återfuktad hud och storleken på titsen.

Hittade de här innovativa bilstolarna...



...på Lady Dahmer's blogg.

Absolut förbjudet för män att använda.



Hihi hoho



Det första jag tänker är liksom: "Va... Vad ska de ha en kronärtskocka till?"

Gör om, gör rätt.

Har även fått ett mail idag ifrån Emma Lindahl. Annonsen kommer ifrån en reklambilaga för sportbutiken XXL, som låg i Dagens Nyheter den 4e augusti.





Varför skriva ut vilken cykel som tillhör vilket kön? "Tänk om föräldrarna har en sekund över till eftertanke?"?
Varför antagandet att flickor vill ha en prinsesscykel med docksäte och korg, och att pojkar vill ha en rask cykel gjord för bus? Ej att förglömma de klassiska könsindelande färgerna på det. Så det känns lite extra jobbigt för den där pojken som vill ta med sina dockor på en cykeltur.

:( :( :(




...Och så får de bara kvinnliga ansökare. :(

Gaddafis uppmärksammade livvakter

Fick ett bidrag ifrån Isabella Petterson angående Gaddafis livvakter:



Är det så viktigt att påpeka att det var en kvinnlig livvakt? Det brukar ju inte heta "en manlig livvakt".

Sen läser jag det här i Svenska Dagbladet:



Ja okay, vi fattar att han hade kvinnliga livvakter nu. Men de ska vara där för att utföra sitt arbete som livvakter, inte för att vara vackra.

Metro, 6e maj.



För att pappor vet ju ingenting om mat.

I Metro en vanlig måndag.



I en värld där mannen är normen är det nödvändigt att skriva ut att ett nyhetsankare är kvinna.

RSS 2.0